Wattmåling i løb

Runcast episoder
Wattmåling i løb
Loading
/
Claus Hechmann er blevet glad for den lille wattmåler til løbeskoen.

Vi har lige vænnet os til at styre vores træning ved hjælp af pulsuret.
Men nu banker ny teknologi på døren.

Ved hjælp af en lille dims – en footpod – på skoen kan du nu styre din træningsintensitet endnu mere præcist. 

En øjeblikkelig feedback om, hvor mange watt du yder i dit løb og hvordan terræn, vind og løbeøkonomi belaster din effekt ned i løbeskoene.

Hvad skal det nu til for? Hvad er fordelene ved watt måling versus pulsmåling?

Og er wattmåling til løb kun for eliten eller kan motionsløberne også få noget ud af wattmåling?

Runcast nørder i denne episode igennem sammen med Claus Hechmann fra Hechmann Sport. Du kender ham sikkert fra hans løbebestseller – bogen “Løb som eliten”. Men han er også helt fremme på beatet, når vi snakker om den nyeste teknologi og wattmåling til at styre træning og give viden om løbeøkonomi, løbedynamik og effektiv træning. 

Viden han gør helt konkret brug af i sit daglige arbejde.

Den fylder ikke meget, den lille footpod. Men den giver tonsvis af informationer, der kan bruges til at gøre din træning og dit løb endnu bedre.

Er du blevet nysgerrig på den lille wattmåler kan du læse meget mere om den på Hechmann Sport. Her kan du også købe din wattmåler, der kommer med 30 minutters telefonisk rådgivning fra Claus himself.

Du kan naturligvis også følge Hechmann Sport på både Facebook og Instagram.

Claus mange års erfaring med træning af eliteløbere og motionister har givet ham masser af data til hans rådgivning. Nu også i forhold til, hvordan man kan anvende wattmåling i sin løbetræning.
Stryd footpodden klipses let i snørebåndene på løbeskoen, hvorefter du får adgang til alverdens informationer i forbindelse med dit løb og din træning.