Mormor og ultraløber

Runcast episoder
Mormor og ultraløber
Loading
/
Ikke mindre end to gange har Gitte Hansen gennemført ekstremløbet Marathon des Sables.

Gitte Hansen færdes lige hjemmevant i sin café Mormors på Bredgade i det indre København som i ekstreme varmegrader i Saharas ørken eller Amazonas jungle. I caféen serverer hun lækre muffins og caffe latte for sine kunder, mens ørkensandet og muddersporene bliver indtaget i løbesko.

Først i 2008 snørede hun for første gang løbeskoene og gav sig hurtigt i kast med maratondistancen. Men snart skulle der større udfordringer til.

Hun bare elsker medaljerne – jo større desto bedre, og hun er en fantastisk fortæller.

Hør i denne episode af Runcast om Gittes mange vilde løbeoplevelser, om at komme helt derud, hvor du kun kan tænke på at tage et skridt mere. Og om den gang angsten var tæt på at sætte en stopper for flere ekstrem løb.

Når ikke Gitte Hansen løber ekstremløb rundt omkring i verden, fylder hendes café i Bredgade i København, Mormors, tiden rigeligt ud.


Shownotes

Marathon des Sables er 250 kilometers løb i Saharas ørken med ekstreme varmegrader om dagen og ned til frysepunktet om natten. Det er kun for de absolut mest hårdføre ekstremløbere.

Løbet har også en Facebook side!

Er du mere til den våde jungle og eksotiske farlige dyr, så check Jungle Marathon ud!

På Gittes Facebookside – I LOVE marathon – kan du læse om alle hendes ekstremløb. Siden er spækket med billeder, og det er også her, der kommer nyt, når Gitte opdaterer fra alle hendes mange rejser og løb.

Frister en muffin og en caffe latte mere end ekstremløb, så tag et smut forbi Mormors næste gang du er i København.