Balancen mellem løb og alt det andet

Runcast episoder
Balancen mellem løb og alt det andet
Loading
/
Rasmus Gade Elm – AKA The Geek Runner – har tæsket tusindvis af træningskilometer, og samtidig balanceret det med rollen som familiefar og fultidsarbejde.

Hvordan balancerer man mellem 15 og 20 træningspas om ugen med rollen som familiefar og fuldtidsbeskæftigelse som kok?

Hvordan ændrer man sig fra at foretrække det lune hjørne i sofaen til at kaste sig ud i de ultralange distancer  mellem 100 og 200 kilometer?

Hvordan føles det at løbe rundt og rundt i 24 timer på en rute, der kun er lidt over en kilometer?

Og hvad er det sjove i at løbe maraton i en bamsedragt?

Alt det satte Runcast sig for at dykke ned i sammen med Rasmus Gade Elm AKA The Geek Runner.

Rasmus lagde arm med 100 miles (160 kilometer) rundt på Mors. Et løb, der trods hævede fødder til dobbeltstørrelse blot gav ham blod på tanden til endnu længere distancer.

Du kan følge Rasmus på både Instagram og Facebook via hans alias The Geek Runner.

Facebook
Instagram

Rasmus nåede lige at runde 200 kilometer til 24 timers løbet i Beograd i Serbien. En helt enestående præstation, der indbragte ham en 3. plads i løbet.

Rasmus er til daglig køkkenchef hos Harald Nyborg og er far til 3 drenge, så det kræver sin mand at få regnestykket med fuldtidsarbejde og familiefar til at gå op med interessen for ultraløb.

Det har ikke været ualmindeligt at klemme træningspas ind på mere eller mindre mærkværdige tidspunkter som et halvmaraton klokken 1 om natten. Et stykke fra den tilstand han var i, da han for første gang løb de 500 meter ned til ishuset og tilbage igen.