En lille løbetur fra København til Skagen

Runcast - om løb for løbere
Runcast - om løb for løbere
En lille løbetur fra København til Skagen
/

Michael Jeppesen løb i en del år med den absolutte elite i Danmark. Men i de senere år er det de længere distancer og lidt mere eksotiske løbskoncepter der trækker.

For Michael Jeppesen blev det en noget anderledes sommerferie i 2021. Den bestod af 7 dage fordelt på 14 etaper og 485 kilometer i løbeskoene. Det er et snit på 69 kilometer om dagen.

Michaels lille sommerferietur fra København til Skagen bestod af 485 kilometer i løbeskoene

Men Michael Jeppesen kom egentlig ind i løbeverdenen ved lidt af en tilfældighed. Det viste sig dog hurtigt, at den unge mand havde et stort talent. Han løb med eliten og tog sin andel af podiepladserne.

Som han selv siger, så brugte han de første 15 år i løbeskoene på at løbe stærkt mens fokus de seneste to år har været på de mere utraditionelle oplevelser i løbeskoene.

Nu drejer det sig i langt højere grad om de lange distancer i multi-day-races. Og det værer sig oficielle løb eller dem han selv planlægger. 

Michaels kæreste stod klar med “det store kolde bord” mellem de to daglige etaper

På den igen! 69 daglige kilometer i snit

Sidste etape sluttede på Danmarks nordligste punkt, Skagen, hvor Michael løb direkte videre ud i havet hvor Skagerak og Kattegat smelter sammen.

Michael Jeppesen drømmer om at løbe fra København til Nordkap – efter samme princip. 2.300 kilometer delt med cirka 70 kilometer om dagen.

Vi hepper og glæder os til at følge Michaels løbeture.

Du kan følge Michael Jeppesens vild eventyr på hans Instagram