2017 – Uge #33

Tiden flyver og det er igen tid til at kigge på nyhederne om løb fra ugen der gik…


UGENS CITAT

“Man siger, at man til en Ironman har nogle tændstikker, man kan brænde. Men brænder man for mange af dem, fordi man prøver at holde et pace, der er uden for ens egen zone, så går man ned. Og det er der rigtig mange, der gør. De bliver revet med og tror ikke længere på deres egne koncepter og deres egne data.”

Michelle Vesterby, professionel triatlet og en af favoritterne til søndagens KMD Ironman i København (KMD).


DM i 100 kilometer. Årets danske mesterskab i 100 kilometer er netop blevet afholdt i Viborg. 44-årige Christina Schifris fra arrangørklubben vandt i tiden 8:47,36 og sikrede sig en plads på landsholdet, hvor kravet var sub 9 timer. Hos herrerne var det Klaus Hagensen fra Aarhus, det kunne hænge guldmedaljen om halsen med tiden 7;58,42 (Dansk Atletik).

Sådan træner Stina Troest. Den 23-årige hækkeløber Stina Troest er en af de mest fulgte løbere på Instagram med knapt 79.000 følgere. Hun giver et fornemt indblik i sin hverdag, og har senest lagt en video op, der giver et fint indblik i den træning, der ligger til grund for hendes flotte resultater (Instagram).

Hurtigste 4 x 100 meter siden 1999. Med tiden 45,88 sekunder satte den danske kvartet bestående af Louise Østergaard, Astrid Glenner-Frandsen, Mathilde U. Kramer og Mette Graversgaard den hurtigste stafettid siden 1999 til landskamp i Manchester (Dansk Atletik).

Tre podcast til mentalt boost. Selvfølgelig foretrækker du en episode af Runcast på din løbetur 😊 Men skulle du kigge lidt ud i mængden af andre muligheder, har Women’s Running fundet tre gode (engelsksprogede) bud på lyd, der kan hjælpe dig med et ordentligt boost på den mentale konto. Søg i iTunes eller i din favorit podcast app på “Warrior Mind”, “Runbuzz” og RunnersConnect (Women’s Running).

Håber weekenden bringer dig ud i løbeskoene… Go’ tur!